Styr belysningen din med Plejd

10. March 2021

**BLACK WEEK-TILBUD! Få 20% avslag på alle Plejd-produter, installert av Fixel. Bestill gratis befaring her**

Tenk å kunne enkelt dimme lyset i stuen – rett fra sofaen? Komfort blir viktigere og viktigere for folk flest, men noe som tilsynelatende blir viktigere fremover er kontroll. Med Plejd så får du kontroll over lyset.

Plejd har utviklet et omfattende sortiment for belysningskontroll. I grove trekk så kan Plejd gi deg muligheten til å styre all belysning i hjemmet, ved hjelp av en robust mesh-teknologi – uansett hvor du er.  Måten det gjøres på er at dimmerne og bryterne er koblet sammen med tilhørende aktuatorer, som kobler seg sammen gjennom en bunnsolid Bluetooth-teknologi. Dette gjør at du kan kontrollere all belysning slik du vil. Flere brytere kan ha flere forskjellige innstillinger. For eksempel, så kan du skru av alt lys i hjemmet ved å vippe lysbryteren opp, eller å skru av alt lys ved å vippe den ned. Alt avhenger av hva slags belysningsscenarioer du selv ønsker å ha. Ekstra trøtt? Kanskje det kunne vært greit å våkne til at lyset skrus sakte på. Skal du på ferie? Ta en «hjemme alene» og la lyset skru seg på hver dag i en time på ettermiddagen – så slipper tyvene å besøke huset ditt. Astrour og ukesur hjelper deg å sette lysinstillinger utfra hvilken dag det er, og hvor mye klokka er.
Det at det er Bluetooth-teknologi gjør også at du kan styre dimmerne og bryterne gjennom appen på telefon, eller attpåtil med stemmen.

Plejd-appen gir deg full kontroll

Plejd-appen lar deg styre din belysning slik du vil. Med den kan du opprette, endre og tilpasse de ulike scenarioene for de forskjellige bryterne og lysene i ditt hjem. Når du får installert Plejd i ditt hjem av Fixel, så kan elektrikeren hjelpe deg med å sette opp appen og scenarioene slik du ønsker.

Utvid etter behov

Det som er kjekt med Plejd er at du kan begynne i det små med for eksempel en bryter. På den måten kan du fint teste ut om dette er noe for deg. Om du ønsker å utvide, så gir systemet deg enkelt muligheten til å bygge ut etter behov. Jo flere Plejd-produkter du legger til, jo mer kontroll får du og jo flere muligheter har du for forskjellige lysscenarioer. Kobler du attpåtil en gateway til ditt system, så kan du også integrere systemet med for eksempel Google Home. På den måten så vil du kunne styre ditt Plejd-system uansett hvor du er i verden – gjennom internett.

Alle brytere, dimmere og adaptere kommer i tre forskjellige fargekoder. Elko-hvitt, som er en dus-hvit farge og er lik mesteparten av elektriske anlegg i norske hjem i dag. Ellers så finnes den kritthvite Schneider hvit, samt Elko Svart som har en matt-svart finish. Om du ikke er særlig glad i synlige ledninger i hjemmet, så betyr også dette at Plejd perfekt for deg. Du kan få lysbrytere og dimere som trådløse, noe som gir deg en enda større frihet når du skal plassere bryteren. Med en gjennomsnittlig batteritid på 15 år så kommer det til å lenge før du må skifte batteriet.

Ta en gratis befaring

Om du lurer på om Plejd er noe for deg, men er usikker på noe omkring installasjon i ditt hjem eller har noen andre praktiske spørsmål, så kan du kontakte vårt kundesenter. Vi kan fint komme ut til deg for en gratis befaring.