Boligelektrikeren

Fixel vil fortesette å fungere som en kommunikasjonsplattform, men arbeid og oppdraget blir utført av Boligelektrikeren AS. Fixel ble overført til Boligelektrikeren org. nr. 996 446 972 fra 01.06.2022. Vi i Fixel tilbyr derfor lengere ikke disse tjenestene – men ta kontakt så vil Boligelektrikeren hjelpe deg.

www.boligelektrikeren.no

Telefon: 02424

Org.nr 996 446 972

Din elektriker på dagen

Fixel er både en oppfordring og en lovnad til våre kunder. Fix elektriker på dagen. Vi er et unikt elektroselskap som garanterer elektriker på dagen hver eneste dag – hele året. Våre dyktige montører tar nye oppdrag, døgnet rundt, i hele Oslo og Akershus.

Dyktige fagfolk

Vi bruker mye tid og ressurser på rekruttering av dyktige og profesjonelle medarbeidere. Dette garanterer at våre kunder nyter godt av kvalifiserte fagfolk.

Vi mener at våre kunder fortjener det beste og derfor rekrutterer vi kun erfarne elektrikere med Fagbrev Gr. L. I tillegg følger både serviceledere og en kontrollør opp hvert enkelt oppdrag som utføres. Denne tette kontrollen reflekteres i de grundige tekniske dokumentene som leveres når elektrojobbene er sluttført.

Riktig dokumentasjon

Myndighetene krever at elektrikere som utfører arbeid på ditt anlegg leverer risikovurdering, sluttkontroll og samsvarserklæring.

Hele seks av ti branner forårsakes av feil ved det elektriske anlegget. Myndighetenes dokumentasjonskrav er et viktig tiltak for å minimere antall branner og sikre at du føler deg trygg i ditt eget hjem.

Fixel registrerer daglig all nødvendig dokumentasjon for å innfri påleggene som gjelder vår bransje og du har alltid informasjonen tilgjengelig for nedlasting på internett.