Gjør klar til våren!

30. April 2021

Våren er her og det kjennes på temperaturen. Været blir varmere og smilet sitter litt løsere og det er godt å kjenne at man kan være ute lengre. Har du gjort klart til våren?

Nyt utesesongen med en terassevarmer

Varmere vær betyr at man kan være mer ute. Derimot, så er det ikke helt sommer enna og Norge er dessuten ikke kjent for sine tropesomre. Men med en terassevarmer så kan du nyte kvelden enda lengre, da den holder deg varm utover de sene timer. Og har man det lunt og fint ute så kan man gjøre så mye mer. Kanskje det kunne vært fint å fått montert en stikkontakt ekstra til et vaffeljern eller lignende? Ikke la antall uttak begrense deg. For selv om man sitter utendørs så er det ikke noen reell begrensning på hva man kan gjøre – bare man har gjort ting klart i forveien.

Sett den riktige stemingen ute

Vi kan hjelpe deg med å sette stemningen hvor enn du vil i ditt uteområde. Lyse opp gangstien? Eller kanskje du kunne tenkt å lyst opp huset på utsiden? Det er flere og flere som ønsker utendørs utebelysning, da riktig lys i riktig vinkel setter en herlig stemning – samtidig som det fremhever de fine detaljene på huset ditt. Utebelysning kommer i flere forskjellige former og farger og kan installeres nesten hvor enn du vil. Det er nesten kun fantasien som setter grensene. En av våre faste leverandører av utebelysning er SG, og deres katalog for fasadebelysning kan du finne her.

Få hjelp til vårrengjøringen

Men det er ikke bare verandakos og sene kvelder som er i fokus nå som våren er her. Vårrengjøring og plenklipping er noe man også må få i orden. Har du en hekk, så er det også noe som krever ekstra oppmerksomhet. Er du også en av de som bruker meter på meter med skjøteledning for å koble til både gressklippere og annet elektrisk verktøy? Vi kan fint behjelpe deg med et ekstra uttak på utsiden av huset, slik at du slipper de lange remsene med skjøteledning.

Gratis befaring

Er du usikker på noe omkring uteinstallasjoner eller kanskje du lurer på du skulle hatt en ekstra kurs til en terassevarmer? Vi kan gjerne komme på en gratis befaring, der du vil få tips og forslag til hva du kan få installert. Tilslutt vil du få et tilbud som du kan velge å takke ja til.