Bytt ut dine gamle spotter til LED dowlights!

Oppgrader til LED downlight i boligen din

Vi kan komme på en gratis og uforpliktende befaring for å gi deg et tilbud på bytte av spotter. Send oss en epost eller ta kontakt med oss på telefon for å sette opp et tidspunkt som passer deg.

Bestill her!

Fyll inn skjemaet og vi tar kontakt omgående:

Mer info:

Har du problemer med at spottene ofte ryker og transformatorene må skiftes?
Da nærmer spottene dine seg sin levetid.
Benytt anledningen til å bytte ut dine halogenspotter med LED downlights. Spottene vi installerer er fra den anerkjente norske leverandøren SG og spottene monteres i den eksisterende installasjonen.
Halogenspotter blir over 300 grader og kan derfor være en brannfare – fra 2018 vil EU sannsynligvis forby halogenpærer på grunn av den høye varmen de avgir.
Nye LED-spotter blir bare ca 50 grader, trekker mindre strøm og har en levetid opptil 100.000 timer. Dette betyr at du ikke trenger å ofre spottene dine en tanke de neste 20 årene – minst! Og om en spotlight slutter å fungere innen de første 5 årene, så skifter vi den ut helt gratis, på garantien.
Ønsker du det lille ekstra? Velg spottene Dim to warm, som gir en varm og stemningsfull fargetone når de dimmes ned. Her kan du velge mellom en tradisjonell veggdimmer eller et mer brukervennlig trådløst oppsett (Smarthus).