Bytt ut dine gamle spotter til LED dowlights!

Oppgrader til LED downlight i boligen din

Vi kan komme på en gratis og uforpliktende befaring for å gi deg et tilbud på bytte av spotter. Send oss en epost eller ta kontakt med oss på telefon for å sette opp et tidspunkt som passer deg.

Opplever du at spottene ryker ofte, og at transformatorene må skiftes ut? Da nærmer spottene seg sin levetid.
Vi installerer kvalitetsprodukter
Benytt anledningen til å bytte ut halogenspottene med LED-downlights. Vi installerer kvalitetsprodukter fra den anerkjente norske produsenten SG, og spottene monteres i den eksisterende installasjonen.
LED-spotter trekker mindre strøm og blir ikke like varme
Halogenspotter blir ofte mer enn 300 grader C, og kan derfor være brannfarlig – EU la inn et gradvis forbud mot halogenpærer fra 01.09.18.
Nye LED-spotter blir bare ca. 50 grader, trekker lite strøm og har en levetid på opptil 100 000 timer. Dette betyr at de ikke trenger å ofre spottene dine en tanke de neste 20 årene – minst! Skulle en av spottene slutte å fungere de første fem årene skifter vi den ut helt gratis.
Vi tilpasser lyset til dine behov
Ønsker du et rom som vekker lune følelser? Velg spottene DimtoWarm fra SG. De gir en varm og stemningsfull fargetone når de dimmes ned. Her kan du velge mellom en tradisjonell veggdimmer, eller et mer brukervennlig og trådløst smarthus oppsett.