Spøker det hjemme hos deg?

Har du noen oltidslevninger som spøker hjemme hos deg? Som alt i verden, så kommer spøkelser i mange slags former. Noen er runde, noen er firkantede og noen er lange og strekker seg rundt alle hjørner. Men det som alle lurer på er om de faktisk er farlige!

Er spøkelsene dine gammelt elektrisk utstyr – så kan de være farlige!

Skrusikringer er en ting fra oldtiden og bør alltid byttes ut. Men, det er ikke bare skrusikringer som kan defineres som et spøkelse. Eldre automatsikringer som ikke har jordfeilbrytere er også en levning som burde hatt en oppgradering.

Å kunne definere gammelt elektrisk utstyr som skumle oldtidslevninger mener vi er helt på sin plass. For man kan nemlig aldri vite i hvor god stand det egentlig er og eksempelvis om de gamle sikringene slås ut når de skal. Hva med ledningsnettet som kommer ut av sikringsskapet? Eller hva med den hengende stikkontakten som virkelig har sett bedre dager? Det er kanskje ikke sikkert at det gjør jobben sin like trygt og effektivt lenger. Det man skal spørre seg er hvor farlig det eventuelt er. Spesielt nå som høstmørket kommer og været blir både kaldere og mer uregelmessig. Kan ditt elektriske anlegg tåle en vinter til?

Det er direkte skummelt å tenke på.

Er du usikker på om du har noen elektriske spøkelser hjemme? Ta testen vår her.