Beskytt boligen din mot brann!

Active Fire Barrier fra Fixel beskytter mot brann i sikringsskapet

Ca 50 % av alle boligbranner starter i det elektriske anlegget. Brann i sikringsskapet står for en stor andel av disse. Det er flere årsaker til brann i skapet — anlegget kan være overbelastet, foreldet eller feilinstallert. I tillegg kan feil på elektriske apparater som er koblet til anlegget skape problemer.

Den norske oppfinnelsen Active Fire Barrier (AFB) beskytter deg mot brann. AFB kobles i sikringsskapet og forhindrer tilløp til brann ved å slå ut sikringen så snart sensoren oppdager klorgass og røyk i skapet. Klorgass oppstår når elektriske ledninger når en temperatur på 70 grader og er på vei til å ta fyr.

I kombinasjon med dine eksisterende røykvarslere har du med AFB brannvarsling i hele boligen, inkludert sikringsskapet. I tillegg har du fjernet risikoen for å innhalere den dødelige klorgassen og du slipper kostnadene med å kjøpe nytt skap og ev oppussing. Du kan lese mer om produktet her.

Sov trygt om natten — bestill AFB til ditt sikringsskap i dag. Prisen på kr 4.995,- inkluderer både materiell, oppmøte og arbeid. Ingen skjulte kostnader!

Ring oss på 815 00 005 eller send inn skjemaet til høyre. Vi kommer raskt!

Kampanjen gjelder for Oslo og Akershus.

Bestill her!

Fyll inn skjemaet og vi tar kontakt omgående:

*Indikerer at feltet er obligatorisk